0

Villa ♘ Vrijstaand ♘Verkocht

Aantal kamers: 6
Voorzieningen: Zwembad, Garage, Berging ♘ Weiland.
Perceel: 6270 m2,
Referentienummer: 113
€ 0

Zeer ruime villa op groot perceel te koop aan de Sint Jobsesteenweg 30 Brasschaat.

Zeer ruime te moderniseren karaktervolle villa met 4 slaapkamers op een perceel van 6270m².

Met een woonoppervlak van circa 400 m2 is de woning voor meerdere doeleinden geschikt. Het perceel van 200 meter diep heeft onder meer een gazon en een stuk bos waar u soms verrast wordt met het bezoek van reeën en ander wild. Aan de achterzijde van het perceel is de doorgang naar een wandelpad. Door dit ruime perceel is het object geschikt te maken voor het houden van paarden.

Indeling:

een inkomhal, een ruime leefruimte (91m²), een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Op het onderste niveau bevindt zich een inkomhal, een leefruimte/extra slaapkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met aanpalende badkamer, een derde badkamer, een ruime bergruimte en een polyvalente ruimte. Via de hal is een geïsoleerde bergzolder bereikbaar (thans via vlizotrap) die zich over de volle breedte van het huis uitstrekt en zeer veel bergruimte biedt en gebruik als bijvoorbeeld hobbyruimte mogelijk maakt. De indeling van de woning is ook zeer geschikt voor ‘kangoeroe’ wonen.

Het object beschikt verder over een vrijstaand gebouw van 150 m2, waarin een garage voor meerdere auto’s en een aanpalende ruimte (voormalig zwembad).


Collegiaal met Accent Makelaars Brasschaat

Details

Bouwjaar
1970
Aantal boxen
0
Aantal slaapkamers
4
Type object
Wonen
Woonoppervlak m2
394
Aantal badkamers
3
Omgeving
bos, natuur, platteland
Bijgebouwen in m2
150

Map

Sint Jobsesteenweg 30, 2930 Brasschaat, België

Youtubevideo

7556 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen: