Makelaar landelijk wonen en paardenobjecten

Introductie

Equidomo is een in Midden-Nederland gevestigde landelijk werkende makelaar gespecialiseerd in paardenobjecten en landelijk wonen. Eigenaar Diana de Boer is begonnen in 2001 met haar kantoor Diana de Boer Makelaardij. In de loop der jaren is zij zich steeds meer gaan specialiseren in landelijk vastgoed. Zo hebben al heel veel klanten gebruik gemaakt van haar specialistische kennis voor de aankoop van een paardenobject. Medio 2015 is zij het kantoor Equidomo Makelaars gestart als makelaarskantoor dat zich geheel toelegt op aan- en verkoop van landelijk vastgoed.

Faciliteiten in één oogopslag

Op de website van Equidomo is per object in één oogopslag de aanwezige voorzieningen te zien zoals aantal stallen, paardenbak en paddock, en de grootte van het perceel. De website is bovendien fully responsive, wat betekent dat ook op mobiele apparaten de objecten prachtig worden gepresenteerd. 

Engelstalig

Omdat er ook zoekers naar paardenobjecten in Nederland uit het buitenland komen, is er een Engelse versie van de site. Via www.equidomo.com komen buitenlandse gegadigden terecht op de Engelstalige versie. Verkopers kunnen naar keuze bepalen of hun object ook vertaald moet worden.

Marketing

Wij maken werk van een goede marketing. Niet alleen worden onze objecten op onze eigen website geplaatst, ook op de landelijke grote websites, zoals funda, funda landelijk, jaap, etc. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan verspreiding via Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, en zullen wij bij voldoende aanmeldingen met een stand aanwezig zijn op paardenevenementen.

Kennismaking

Ter kennismaking krijgen verkopers een uitgebreide fotoreportage GRATIS en worden alleen de extra kosten van derden berekend. De courtage wordt uiteraard pas betaald bij een succesvolle transactie. Het is ook mogelijk de courtage terug te winnen via een speciale regeling. We leggen u graag persoonlijk uit hoe.

Aankoop of zoekopdracht

Zoekers naar een paardenobject of landelijke woning kunnen zich vrijblijvend inschrijven als zoeker via het formulier om als eerste op de hoogte te worden gebracht bij nieuw aanbod. Een uitgebreide zoekopdracht is ook mogelijk: u bespreekt uw wensen met ons en wij gaan actief op zoek. 
Kopers die zelf al een object op het oog hebben kunnen ons op elk moment van het aankoopproces inschakelen. 

Wonen met paarden of landelijk wonen,
Equidomo is úw makelaar!

Uw makelaar:

Equidomo Diana de Boer

Diana de Boer-Klompmaker, RMT
Mobiel: 0655780230

Uw bedrijfsadviseur:

Equidomo Willem de Boer

Willem de Boer 
Mobiel: 0651712530