verkopen, verhuren, taxeren

EQUIDOMO

Makelaar Landelijk en Groen Wonen

Stille Verkoop

Er kunnen speciale redenen zijn waarom u niet wilt dat uw paardenobject overal op internet verschijnt, bijvoorbeeld bij een uitzonderlijk object of gevoelige zaken. Dan is het bij ons mogelijk om uw object aan te bieden in de “stille verkoop”. Dit betekent dat wij uw object alleen aanbieden aan een geselecteerd publiek, waaronder de bij ons ingeschreven zoekers in uw prijsklasse en relaties van collega makelaars.

Er wordt een uitgebreide brochure van uw object gemaakt, die alleen aan serieuze gegadigden wordt getoond en eventueel uitgereikt. Daarnaast kan in overleg met u een globale beschrijving van uw object op onze website worden geplaatst. Voordeel: de verkoop wordt alleen bekend bij serieuze gegadigden; Nadeel: omdat slechts een klein publiek op de hoogte is van de verkoop, duurt het langer voordat de juiste koper is gevonden.

Hoe maakt u kennis met onze objecten in stille verkoop? Als u bij ons staat ingeschreven als zoeker krijgt u ook de bij uw zoekvraag passende objecten in de stille verkoop aangeboden. Schrijf u in als zoeker. Voor alle vragen over stille verkoop kunt u contact met ons opnemen.

ornament

Enjoy life

Horses.... A way of living
  • Adres

   Equidomo
   Groenewoudseweg 3a
   3945 BC Cothen

   Volg ons

  • Contact

   Tel: 0343-563327
   GSM: 06-55780230

   of vul het contactformulier in:

funda logovastgoedcertVastgoedpro