GRATIS Drone-video bij verkoop

Verkoop uw landelijke woning met Equidomo Makelaars, nu met GRATIS Drone video!
Neem contact op voor een afspraak: 0343 563327 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wonen met Paarden

PaardendomeinIn 2017 stonden wij samen met Paardendomein, dé website voor liefhebbers van wonen met paarden, op diverse evenementen om de paardenobjecten die bij ons worden aangeboden, te promoten.

Zo stonden wij in het voorjaar op Equiday, de zomer op het CHIO en in september op Horse Event. 

Volgend jaar plannen wij weer diverse evenementen waar uw te koop aangeboden woning kan worden getoond. Neem contact met ons op als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken.

Funda is vernieuwd!

Funda is vernieuwdDe website Funda is vernieuwd!

Voorheen werden woningen van NVM Makelaars hoger getoond in het aanbod dan die van VastgoedPro en VBO Makelaars. Dat verschil is met de nieuwe website komen te vervallen. 
De woningzoeker ziet de woningen die passen bij het zoekprofiel nu op de juiste volgorde. 

Jouw huis op Funda?

Daarom, woningverkopers opgelet! Jouw huis op funda? VastgoedPRO en VBO makelaars zijn veelal kleinere kantoren waardoor je meer individuele aandacht krijgt tegen gunstiger tarieven dan NVM Makelaars. 

Wij zijn aangesloten bij VastgoedPRO, en helpen je graag je woning te verkopen én prominent op Funda te plaatsen!

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Diana de Boer-Klompmaker RMT
Contact

Aankoopmakelaar opgenomen in Dikke van Dale

Als aankoopmakelaar hebben wij al veel klanten geholpen bij de aankoop van een paardenobject of landelijke woning. Het is zo'n gebruikelijk woord geworden dat het nu eindelijk ook is opgenomen in de Dikke Van Dale.

Ik noem mezelf ook wel aankoopadviseur. Het komt geregeld voor dat een beoogd object na ons onderzoek en afwegingen van voor- en nadelen niet wordt aangekocht. Dan gaan wij actief op zoek naar een object dat beter aansluit bij de wensen van de klant. Een goed advies is voor ons belangrijker dan snel die aankoopcourtage binnen te halen. Uiteindelijk is onze klant, u, erbij gebaat de beste koop te hebben gedaan.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten als aankoopmakelaar?  

Vult u het contactverzoek in dan nemen wij contact op. 

Klik hier

Een paardenstal of schuilstal, wat mag er precies?

schuilstalIn het bestemmingsplan van de gemeente waar u woont staat beschreven hoeveel er aan aanbouwen en bijgebouwen bij uw object gebouwd mag worden.
In het bestemmingplan staat bijvoorbeeld dat er 25 m2 aan bijgebouwen bij de woning mogen worden geplaatst.

Als er al een schuurtje is van 3x4 meter, is er nog maar 13 m2 over voor de stal, net genoeg voor één paardenbox. Als u een garage heeft zit u al aan het toegestane maximum.

Vaak is er ontheffing mogelijk voor een ruimtebehoevende hobby, tot 50 m2 of soms 75 m2. Dat moet dan worden aangevraagd aan burgemeester en wethouders. Dat is vaak niet voldoende, zeker niet als je meer dan één paard houdt. Voor zadels en toebehoren, voer, hooi en stro opslag, plaatsing van de benodigde machines, etc., opslagruimte heb je nooit genoeg.

Lees meer

 • 1
 • 2
ornament

Enjoy life

Horses.... A way of living
  • Adres

   Equidomo
   Groenewoudseweg 3a
   3945 BC Cothen

   Volg ons

  • Contact

   Tel: 0343-563327
   GSM: 06-55780230

   of vul het contactformulier in:

funda logovastgoedcertVastgoedpro