0

Grasland, bebouwd ♘ Vrijstaand ♘Verkocht

Aantal kamers: 1
Voorzieningen: Berging ♘ Weiland, Paardenstal(len).
Perceel: 7375 m2,
Referentienummer: 37
€ 0

Uw eigen paardenstallen en weiland

Mooi gelegen perceel weiland met paardenstal op een rustige plek in het buitengebied van Driebergen tussen weilanden. De paardenstal heeft 3 boxen, een tuigkamer/koetshuisje, een opslagruimte en een ponystal.

Het perceel is mooi ingericht met windhagen, bessenstruiken, speelveld, terras en weiland voorzien van schriklint. Rondom is vrij uitzicht over weilanden met bosschages. Een fijne plek om te recreëren.

Dit object ligt midden in het Langbroekerweteringgebied, dat bekend is om zijn monumentale boerderijen, kastelen en buitenplaatsen. In de directe omgeving zijn prachtige ritten te paard of per rijtuig te maken.
De bossen van de Utrechtse Heuvelrug met een uitgebreid netwerk aan ruiterpaden liggen op twee kilometer.

EQU 2836a

Indeling

Paardenstal
Wagenloods 6.20 x 2.10 m
3 Paardenboxen, 3 x 3 m
Ponystal 2.60 x 2.05 m
Hooiopslag (of 2e ponystal) 2.30 x 2.50 m


Bijzonderheden

Het terrein is afgesloten door middel van een toegangshek. Vóór het toegangshek zijn parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is verlichting aanwezig d.m.v. een aggregaat. Aansluiten op het netwerk is mogelijk. Er is vergunning voor het houden van 5 paarden, er is een omgevingsvergunning voor 45 m2, de huidige bebouwing.

Bent u paardeneigenaar en op zoek naar een eigen plek? Dan nodigen wij u graag uit om dit object met ons te bezichtigen.

EQU 2845d

Details

Type object
Perceel
Aantal boxen
4
Bijgebouwen in m2
45
Omgeving
bos, platteland

Map

Bij Gooyer Wetering 2, 3972 MB Driebergen-Rijsenburg, Nederland
5803 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen: