verkopen, verhuren, taxeren

EQUIDOMO

Makelaar Landelijk Wonen en Paardenobjecten

GRATIS Drone-video bij verkoop

Verkoop uw landelijke woning met Equidomo Makelaars, nu met GRATIS Drone video!
Neem contact op voor een afspraak: 0343 563327 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wonen met Paarden

PaardendomeinIn 2017 stonden wij samen met Paardendomein, dé website voor liefhebbers van wonen met paarden, op diverse evenementen om de paardenobjecten die bij ons worden aangeboden, te promoten.

Zo stonden wij in het voorjaar op Equiday, de zomer op het CHIO en in september op Horse Event. 

Volgend jaar plannen wij weer diverse evenementen waar uw te koop aangeboden woning kan worden getoond. Neem contact met ons op als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken.

Makelaar landelijk wonen

Equidomo bord kl

Equidomo Makelaars is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, taxatie van landelijk wonen en paardenobjecten. Het kantoor is gevestigd in het midden van het land en bemiddelt door heel Nederland.  

We hebben veel praktische kennis van het houden van paarden en het landelijk wonen. Onze klanten ervaren dat het fijn is om een gespecialiseerd makelaar als sparringpartner te hebben bij aan- en verkoop en u kunt dan ook bij ons rekenen op professionele en deskundige ondersteuning. 

Wij zijn een modern kantoor dat gebruik maakt van een actief netwerk, moderne communicatie en sociale media om onze doelgroepen te benaderen. Onze kracht ligt in een hoogwaardige dienstverlening en advies op maat.  

Neem contact op voor een eerste kennismaking. U kunt hier een Contactverzoek invullen of bel direct 0343-563327

ornament

Enjoy life

Horses.... A way of living
  • Adres

   Equidomo
   Groenewoudseweg 3a
   3945 BC Cothen

   Volg ons

  • Contact

   Tel: 0343-563327
   GSM: 06-55780230

   of vul het contactformulier in:

funda logovastgoedcertVastgoedpro